Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

3 Octombrie 2018
Vizualizari: 380
Comentează add

Diplomaţi europeni şi-au exprimat speranţa că vor reuşi să cadă de acord asupra unui tratat final de retragere pe care să-l propună Londrei.

Summitul UE pe tema BREXITULUI va avea loc pe 17-18 octombrie

sergiu-stet

 

Liderii Uniunii Europene se vor întâni pentru a discuta un posibil acord de Brexit cu Marea Britanie pe 17 octombrie, a anunţat miercuri Consiliul European.

Reuters transmite că dineul din noaptea de 17 octombrie, la care vor lua parte 27 de şefi de stat şi de guvern din UE, a fost programat de cel care va prezida summitul, Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, să aibă loc înaintea unei întâniri uzuale, din ziua următoare, la care va participa şi premierul britanic Theresa May.

Oficiali şi diplomaţi europeni şi-au exprimat speranţa că vor reuşi să cadă de acord asupra unui tratat final de retragere, propus Londrei, pe care May îl poate accepta, în principiu, creând premisele unui nou summit special pe 17-18 noiembrie, pentru a finaliza termenii unei declaraţii politice referitoare la viitoarea relaţie comercială dintre UE şi Marea Britanie.


Etichete Theresa MayBrexitsummitacordpropunereLondra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live