Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Martie 2019
Vizualizari: 453
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au avut miercuri, la Bruxelles, o nouă întâlnire.

Summitul Social Tripartit

florin-lepadatu

 

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au avut miercuri, la Bruxelles, o nouă întâlnire în care au discutat despre progresele făcute de echipa comună de experţi pe marginea recomandărilor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

Într-o precizare pentru Radio România, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Christian Wigand a declarat că activitatea privind implementarea recomandărilor din MCV şi a chestiunilor suplimentare identificate s-a intensificat, cu perspectiva de a avea rezultate concrete în curând - a transmis corespondentul RRA, Amalia Bojescu.

Tot miercuri, premierul României a coprezidat, alături de preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Summitul Social Tripartit, la care au participat şi reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor europene, reuniune organizată în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.


Etichete Preşedinţia României la Consiliul UEUECE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live