Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

11 Iulie 2018
Vizualizari: 523
Comentează add

La sediul NATO va fi organizată astăzi, o paradă militară, în cadrul căreia elicoptere militare din ţări membre vor zbura pe deasupra Cartierului General

Summitul Alianţei Nord-Atlantice începe astăzi, la Bruxelles

mihai-udroiu

 

La Bruxelles începe astăzi, summitul Alianţei Nord-Atlantice, la noul sediu al NATO. Dispozitivul de securitate, în care sunt mobilizaţi în jur de 2.400 de poliţişti şi 1.000 de militari belgieni, a fost instituit încă de aseară.

Printre şefii de stat sau de guvern aşteptaţi în capitală belgiană se află şi preşedintele american Donald Trump, al cărui avion Air Force One a aterizat deja la baza aeriană de la Melsbroek.

Din delegaţia României condusă de preşedintele Klaus Iohannis fac parte miniştrii Afacerilor Externe şi Apărării, Teodor Meleşcanu şi Mihai Fifor, precum şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

În prima zi a summit-ului, la sediul NATO va fi organizată o paradă militară, în cadrul căreia elicoptere militare din ţări membre vor zbura pe deasupra Cartierului General. Forţele Aeriene Române vor participa cu trei elicoptere IAR 330 Puma Socat, care vor purta în zbor drapelul tricolor. Trei militari ai Brigăzii 30 Gardă vor reprezenta România în cadrul detaşamentului de paradă care va defila prin faţa tribunei oficiale.  


Etichete NATODonald TrumpKlaus IohannisTeodor MeleşcanuMihai FiforNicolae CiucăForţele Aeriene Române

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live