Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

25 Mai 2020
Vizualizari: 449
Comentează add

Bilanţul morţilor din cauza epidemiei de coronavirus a depăşit pragul de 4.000 în Suedia, a anunţat luni Agenţia de sănătate publică, informează Reuters.

Suedia: Bilanţul morţilor de COVID-19 a depăşit pragul de 4.000

radio-romania-actualitati

Interior view of a field hospital inside the exhibition center Stockholmsmassan in Alvsjo in southern Stockholm, Sweden, 30 March 2020. The field hospital will provide extra intensive care space for COVID-19 patients amid the ongoing coronavirus COVID-19 pandemic. EPA/JONAS EKSTROMER SWEDEN OUT/Agerpres.

Bilanţul morţilor din cauza epidemiei de coronavirus a depăşit pragul de 4.000 în Suedia, a anunţat luni Agenţia de sănătate publică, informează Reuters.

Datele publicate pe site-ul agenţiei arată că numărul deceselor de COVID-19, boala respiratorie provocată de noul coronavirus, au crescut la 4.029 de la 3.998 în ziua precedentă, în timp ce numărul de cazuri confirmate a crescut şi el de la 33.459, la 33.843.

Suedia a adoptat o strategie mai relaxată de luptă împotriva epidemiei, lăsând cele mai multe şcoli, magazine şi restaurante deschise şi bazându-se pe măsurile voluntare de distanţare socială şi de bună igienă.

Numărul total de decese în urma pandemiei din Suedia a fost de câteva ori mai mare raportat la numărul populaţiei decât în statele nordice vecine, dar totuşi mai mic decât cel din unele ţări grav lovite de pandemie, precum Spania şi Marea Britanie, care au implementat restricţii stricte. (Agerpres)

(RS)


Etichete suediaviruscoronavirus(RS)decesecovid-19epidemiestrategie relaxatapandemie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live