Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Dragoş Stoica

31 Mai 2013
Vizualizari: 5347
Comentează add

Ediţia din 26 mai.

Sucă si sporturile extreme Sucă si sporturile extreme - Conține audio

dragos-stoica

Timp de 3 zile, de pe 24 până pe 26 Mai, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti s-a desfăşurat cel mai mare festival auto-moto-sporturi extreme din România.

Este vorba despre cea de a doua ediţie a BWA - Bucharest Wheels Arena 2013 Powered by Auto Total Business Show, un concept unic in Europa, ce propune vizitatorilor şi participanţilor demonstraţii de măiestrie şi adrenalină pe două sau mai multe roţi.

Vizitatorii au putut testa gratuit cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, lansat oficial de Ralf Schumacher si Juan Pablo Montoya, dar şi un Simulator Full Motion Motorbike.

Iar pentru pasionaţii de vehicule modificate, cluburi sportive si firme de tuning din toată ţara au prezentat la evenimentul desfăşurat la Romexpo şi o expoziţie de tuning auto-moto.

Ei, şi n-o să vă vină să credeţi cine este pasionat de sporturi extreme! Sucă. Sucă al nostru, dar şi mai pasionată e tanti Profira, nevasta lu’ Nea Sucă.

Ce s-a întâmplat cand cei doi soţi au ajuns la festivalul auto-moto- sporturi extreme, doar Sucă e capabil să povestească în stilu-i caracteristic.

Audio: Profira pe motocicletă.


Etichete RomexpoSimulator Full MotionSucăRalf SchumacherJuan Pablo MontoyaBWA - Bucharest Wheels Arena

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live