Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

30 August 2021
Vizualizari: 262
Comentează add

Pe ordinea de zi se află, printre altele, acordarea unor beneficii persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, dar și prevederi legate de prescrierea concediului medical.

Subiecte pe agenda şedinţei de guvern

oana-bala

 Foto arhivă

Guvernul este reunit în ședință, la această oră.

Pe ordinea de zi se află, printre altele, acordarea unor beneficii persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, dar și prevederi legate de prescrierea concediului medical. Oana Bâlă ne spune mai multe, în direct de la Palatul Victoria. Bună ziua!


Reporter: Bună ziua! Executivul va completa Ordonanța de Urgență privind concediile medicale, care vor putea depăși în anumite condiții 183 de zile anual.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi este cel care prevede o alocație de hrană de 100 de lei pentru persoanele vaccinate, sub forma tichetelor de masă pe suport de hârtie.

Documentul prevede și organizarea loteriei de vaccinare, ce constă în acordarea de premii în bani persoanelor cu schema completă de vaccinare.

Tot astăzi, Guvernul stabilește măsurile necesare prin care informațiile financiare să poată fi utilizate în scopul urmăririi penale.

De asemenea, are în atenție un proiect de ordonanță de urgență ce vizează modificarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice.

(RS)


Etichete sedinta de guverncoronavirusconcediu medicaltichete de masaloterie de vaccinare(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live