Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

13 Martie 2018
Vizualizari: 314
Comentează add

Statele Unite acuză în continuare, Rusia şi regimul de la Damasc că nu ar fi intenţionat niciodată să aplice armistiţiul cerut de precedenta rezoluţie ONU.

SUA vrea o nouă rezoluţie ONU ptr încetarea focului în Siria

radio-romania-actualitati

 ,

Statele Unite ale Americii au propus, ieri, o nouă rezoluţie privind o încetare imediată a focului în Siria şi au acuzat, din nou Rusia şi regimul de la Damasc că nu ar fi intenţionat niciodată să aplice armistiţiul cerut de precedenta rezoluţie ONU.

În Consiliul de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite, secretarul general, Antonio Guterres, a cerut acces imediat pentru ajutoarele umanitare în partea controlată de rebeli a enclavei Ghuta de est, unde peste 1.000 de persoane au nevoie de evacuare medicală de urgenţă.

Potrivit corespondentei noastre Doina Saiciuc, aflat în vizită în Oman, ministrul american al apărării, Jim Mattis, a avertizat regimul sirian să nu comită un nou atac chimic.

Pe de altă parte, armata turcă şi aliaţii săi au ajuns la mai puţin de 2 kilometri de centrul oraşului Afrin, capitala regiunii cu acelaşi nume controlată de o miliţie kurdă.

Ankara susţine că aceasta este aripa siriană a Partidului Muncitorilor din Kurdistan, catalogat drept organizaţie ''teroristă''. 


Etichete SUA RusiaDamascarmistiţiurezoluţieONU.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live