Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Marţi, 24 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc, Washington

7 Decembrie 2015
Vizualizari: 420
Comentează add

Preşedintele american, Barack Obama, a promis că SUA vor lupta pentru a distruge gruparea teroristă Daesh (statul islamic).

SUA "vor lupta pentru a distruge gruparea teroristă Daesh"

doina-saiciuc-washington

Preşedintele american, Barack Obama, a promis că Statele Unite vor lupta pentru a distruge gruparea teroristă statul islamic.

Șeful Casei Albe s-a adresat naţiunii americane la câteva zile după atacul din oraşul San Bernardino soldat cu 14 morţi, şi a pledat totodată pentru menţinerea actualei strategii în lupta împotriva grupării jihadiste.

Barack Obama: "Cu strategia pe care o folosim acum, lovituri aeriene, forţe speciale, lucrând cu forţele locale care luptă pentru a recuceri controlul propriei lor ţări, vom realiza o victorie durabilă şi aceasta nu va cere să trimitem o nouă generaţie peste Ocean pentru a lupta şi a muri pentru încă un deceniu pe pământ străin.

"Ne reexaminăm constant strategia pentru a hotârî când trebuie să luăm măsuri suplimentare pentru a ne realiza obiectivul. De aceea am cerut Departamentului de Stat şi Departamentului Securităţii Naţionale să reexamineze Programul Visa Waiver sub umbrela căruia femeia teroristă din San Bernardino a venit în această ţară".


Etichete Preşedintele americanBarack ObamaSUAdaeshSan bernardinostrategie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live