Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

2 Octombrie 2018
Vizualizari: 2179
Comentează add

Statele Unite asigură România şi Bulgaria de întregul sprijin pentru a echilibra situaţia de securitate din Marea Neagră dominată de prezenţa navală şi aeriană a Rusiei.

SUA susţin echilibrul de securitate din Marea Neagră

radu-dobritoiu

Statele Unite asigură România şi Bulgaria de întregul sprijin pentru a echilibra situaţia de securitate din Marea Neagră dominată de prezenţa navală şi aeriană a Rusiei. Declaraţia a fost făcută astăzi, pentru postul nortru de radio, de reprezentantul permanent al Statelor Unite la NATO, Kay Bailey Hutchison:

"Statele Unite susţin iniţiativa est europeană şi vor întări capacităţile de apărare în mod special pentru România şi Bulgaria. Pentru că aceste ţări sunt în apropierea Peninsulei Crimeea şi dorim să le asigurăm că dispun de capacităţile de apărare şi descurajare de care au nevoie şi vom colabora în acest sens cu cele două ţări".

Într-o conferinţă de presă telefonică, reprezentantul permanent al Statelor Unite la NATO , Kay Bailey Hutchison,  a felicitat Macedonia pentru rezultatul obţinut la referendumul pentru schimbarea numelui ţării în Republica Macedonia de Nord ceea ce va sprijini includerea acestei ţări în NATO.


Etichete Exclusiv RadioInițiativa europeană de descurajareKay Bailey HutchisonFlancul de Est NATO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live