Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

3 Decembrie 2016
Vizualizari: 1311
Comentează add

Congresmanul republican Jason Chaffetz a declarat ca relația cu România este una foarte importantă pentru ambele părți ale eșichierului politic american.

SUA și România "vor avea legături bilaterale și mai puternice"

carmen-gavrila

Congresmanul republican Jason Chaffetz (stânga), preşedintele Comitetului pentru Control şi Reformă Guvernamentală. Foto.facebook.com/CongressmanJasonChaffetz.

Congresmanul republican Jason Chaffetz, preşedintele Comitetului pentru Control şi Reformă Guvernamentală, a declarat, cu ocazia evenimentelor organizate de ambasada romana la Washington de Ziua Nationala, ca relația cu România este una foarte importantă pentru ambele părți ale eșichierului politic american, fiind susținută în mod bipartizan”.

De asemenea, congresmanul republican Robert Aderholt, membru în Grupul de prieteni ai României din Congresul SUA şi în Comitetul pentru Securitate şi Cooperare în Europa (Comisia Helsinki), a precizat ca Președintele Donald Trump și vicepreședintele Michael Pence vor menține același curs al unei relații bilaterale puternice.

Robert Aderholt s-a aratat convins ca adaugat că în viitor SUA si Romania vor avea legături bilaterale și mai puternice.

De asemenea, Frank Rose, asistentul secretarului de stat al SUA pentru controlul, verificarea şi conformitatea armamentelor, a subliniat rolul cheie în apărarea colectivă a membrilor Alianței Nord Atlantice pe care îl are sistemul de apărare împotriva rachetelor balistice instalat la Deveselu.


Etichete suaromania parteneriat suarepublicanidonald trumpambasada romaniei washingtonziua romanieiCongresmanul republican Jason Chaffetzpreşedintele Comitetului pentru Control şi Reformă Guvernamentalăcongresmanul republican Robert Aderholtfrank rosedeveselu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live