Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Mai 2020
Vizualizari: 284
Comentează add

SUA: O ridicare prematură a restricţiilor ar putea avea consecinţe grave

sergiu-stet

 Doctorul Anthony Fauci (al doilea de la stânga la dreapta) la o întâlnire pe tema epidemiei de coronavirus cu președintele Donald Trump (primul de la dreapta la stânga).            Foto: Arhivă.

Directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din Statele Unite, Anthony Fauci, a avertizat că o ridicare prematură a restricţiilor impuse pentru stoparea răspândirii epidemiei de coronavirus ar putea duce la apariţia a noi focare de infecţie.

Corespondentul BBC transmite că Anthony Fauci a spus, în cadrul unei audieri la comisia senatorială pentru sănătate, că o relaxare prematură a restricţiilor ar putea avea consecinţe grave.

Pe măsură ce SUA ridică unele interdicţii impuse, nu există niciun dubiu că vor apărea noi cazuri de infecţie cu coronavirus, a avertizat Anthony Fauci. Pentru statele americane care îşi redeschid activităţile înainte să treacă două săptămâni în care se înregistrează o scădere a cazurilor noi de coronavirus şi fără să existe un sistem de urmărire a rutei de contagiere vor fi consecinţe extrem de grave, a insistat oficialul american.

Declaraţiile lui Anthony Fauci sunt în contrast cu declaraţiile preşedintelui SUA, Donald Trump, care a subliniat luni, 11 mai, că cea mai mare parte a ţării trebuie să se redeschidă repede şi în siguranţă. 

 

Etichete Anthony FauciSUAcoronavirusrestricțiiaudieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live