Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Iulie 2022
Vizualizari: 257
Comentează add

Potrivit unor oficiali locali, bilanţul atacului armat este de şase morţi şi 24 de răniţi.

SUA: Mai multe persoane au fost împușcate mortal la o paradă din Chicago

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Atacatorul de la o parada de 4 iulie din suburbia Highland Park a oraşului Chicago pare să fi tras în mulţime de pe acoperiş, au declarat oficiali locali, precizând că acesta este încă în libertate dar că nu există indicii că acesta s-a baricadat şi a luat ostatici, transmite Reuters preluată de Agerpres.
 
Potrivit unor oficiali locali, bilanţul atacului armat este de şase morţi şi 24 de răniţi.
 
Suspectul, descris de poliţie drept un bărbat alb în vârstă de 18-20 de ani, a fugit. Oficialii locali au declarat în cadrul unei conferinţe de presă că o armă a fost recuperată la faţa locului.
 
Primarul localităţii a făcut apel la populaţie să rămână în locuinţe, întrucât situaţia este încă activă, precizând că mai multe agenţii, între care şi FBI, cooperează cu autorităţile locale.
 
Incidentul armat are loc într-un context în care violenţa provocată de arme este proaspătă în minţile multor americani, după masacrul de pe 24 mai în care au fost împuşcaţi mortal 19 copii şi doi profesori la o şcoală elementară din Uvalde, Texas, şi atacul armat de pe 14 mai în care au fost ucişi zece oameni într-un magazin din Buffalo, New York.

Etichete armeatacChicagoparadă4 iulieHighland Park

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live