Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

25 Martie 2019
Vizualizari: 212
Comentează add

Apelul a fost făcut în timpul unei convorbiri telefonice pe care Mike Pompeo a purtat-o luni cu omologul său rus, Serghei Lavrov, pe tema Venezuelei.

SUA cere Rusiei să înceteze atitudinea "neconstructivă" legată de Venezuela

sergiu-stet

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.        Foto: commons.wikimedia.org/wiki/File:Mike_Pompeo_Official_Portrait_112th_Congress.jpg,

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a cerut Rusiei să "pună capăt atitudinii sale neconstructive", de a-l susţine pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro.

Reuters transmite că apelul a fost făcut în timpul unei convorbiri telefonice pe care Pompeo a purtat-o luni cu omologul său rus, Serghei Lavrov, pe tema Venezuelei, a comunicat luni, 25 martie, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Robert Palladino.

"Secretarul i-a spus ministrului rus de externe Lavrov că Statele Unite şi statele regionale nu vor asista pasiv la exacerbarea tensiunilor din Venezuela de către Rusia", a afirmat Palladino, într-un comunicat în care a condamnat şi sprijinul militar al Rusiei pentru "regimul nelegitim al lui Nicolas Maduro". 


Etichete Mike PompeoRusiaVenezuelaNicolas MaduroSerghei Lavrov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live