Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PERSPECTIVE Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2018
Vizualizari: 262
Comentează add

Statele Unite au expulzat un cetăţean român, condamnat pentru că ar fi acordat sprijin material Forţelor Armate Revoluţionare din Columbia.

SUA au expulzat un român, condamnat pentru că ar fi finanțat trupele FARC

radiojurnal

Statele Unite au expulzat un cetăţean român, condamnat pentru că ar fi acordat sprijin material Forţelor Armate Revoluţionare din Columbia.

Potrivit documentelor instanţei, citate de Agenţia americană pentru Imigraţie şi Vămi, Cristian Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a oferit FARC arme şi servicii financiare care ar fi fost folosite pentru a ucide cetăţeni americani, fapte pentru care el a fost condamnat la 48 de luni de închisoare.

În urmă cu aproape 4 ani, Cristian Vintilă a fost arestat de poliţia din Muntenegru, pentru a fi conspirat cu doi foşti oficiali europeni ca să vândă arme, în valoare de 15 milioane de dolari, unor agenţi sub acoperire care pretindeau a fi rebeli columbieni.

Autorităţile din Muntenegru şi Agenţia americană de Combatere a Traficului de Droguri au colaborat cu Poliţia Română la investigarea inculpatului, care a pledat vinovat la aceste acuzaţii.


Etichete sua,farccolumbiacetatean roman expulzat suaexpulzarecristian vintilamuntenegruarestat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live