Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Septembrie 2020
Vizualizari: 226
Comentează add

CFR Călători vine cu o facilitate nouă pentru studenți care, de luna viitoare, vor putea cumpăra bilete de tren și online, nu doar la casele de bilete.

Studenţii pot cumpăra bilete de tren și online

radiojurnal

 Arhivă foto: Răzvan Stancu.

CFR Călători vine cu o facilitate nouă pentru studenți care, de luna viitoare, vor putea cumpăra bilete de tren și online, nu doar la casele de bilete.

Este un serviciu care îi ajută inclusiv pe angajații căilor ferate prin reducerea cozilor și prin planificarea mai bună a suplimentării garniturilor - a explicat directorul general al societății Dan Costescu.


Dan Costescu: Este vorba despre o facilitate oferită studenților de a putea cumpăra și online. Până acum erau obligați să meargă la casele de bilete din stații și să cumpere biletul de acolo, chiar în ziua călătoriei sau, și mai incomod, înainte de călătorie, cu câteva zile. Începând de la evitarea aglomerațiilor la casele de bilete înaintea acestor perioade sau înainte de weekenduri până la evidențierea clară și planificarea suplimentărilor.


Realizator: Pentru a beneficia de acest serviciu, un student trebuie să își facă un profil de utilizator pe pagina de internet a companiei CFR Călători.

((RS)


Etichete studentibilete trenonline(RS)dan costescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live