Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

21 Octombrie 2021
Vizualizari: 243
Comentează add

Serviciul de Telecomunicații Speciale, care gestionează numărul de urgență, a suplimentat numărul operatorilor, spune pentru RRA, purtătorul de cuvânt Cătălin Chirca.

STS a suplimentat numărul operatorilor pentru Serviciul de Urgență 112

catalin-radu

Serviciul de Urgență 112 se confruntă în ultima perioadă cu număr foarte ridicat de solicitări ale cetățenilor care semnalează simptome de COVID și cer echipaje medicale să îi testeze.

Au fost zile în care numai la centrul 112 București-Ilfov au venit peste 2.000 de apeluri pe oră, de 10 ori mai multe decât înainte de pandemie.

Serviciul de Telecomunicații Speciale, care gestionează numărul de urgență, a suplimentat numărul operatorilor, spune pentru Radio România purtătorul de cuvânt Cătălin Chirica.


Cătălin Chirca: Înainte preluam cu 8 - 10 operatori pe zona București-Ilfov, iar acum pe parcursul unei zile putem ajunge până la 27 de operatori simultan.


Reporter: Pentru a nu irosi timpul operatorilor și pentru ca ajutorul să meargă spre cei care au într-adevăr nevoie, STS le recomandă oamenilor să sune doar dacă sunt în situații care îî pun în pericol.


Cătălin Chirca: De asemenea, îi rugăm să nu apeleze la 112 de pe mai multe telefoane în același timp pentru același caz, să nu sune la 112 pentru a afla rezultatele testelor COVID, pentru detalii despre concediile medicale sau ce restricții se aplică în localitățile lor de domiciliu.

(RS)


Etichete stscovidpandemiecatalin chirca(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live