Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (* Meteo * Sport) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

10 Februarie 2014
Vizualizari: 859
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine că liderii USL nu au ajuns la şedinţa de luni la nicio concluzie pe tema schimbărilor propuse de liberali la nivelul guvernului.

Structura guvernului pentru vicepremier "trebuie modificată"

sorin-solomon

Klaus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL, primarul Sibiului Klaus Iohannis, susţine că liderii USL nu au ajuns la şedinţa de luni la nicio concluzie pe tema schimbărilor propuse de liberali la nivelul Guvernului, menţionând că ar trebui modificată în Parlament structura Executivului pentru ca el să poată deţine şi funcţia de vicepremier.
   
"Nu am ajuns la o concluzie astăzi fiindcă nu ne-am propus acest lucru. Am stabilit pentru mâine o întâlnire, tot în conducerea USL-ului, la care vine toată lumea pregătită cu propunerile pe care doreşte toată lumea să le facă, altele decât cele pe care le-am făcut noi", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă.
   
El a subliniat că pentru a ocupa şi funcţia de vicepremier ar trebui modificată în Parlament structura guvernului.

"PNL a propus printre altele ca eu să preiau funcţia de vicepremier şi ministru de Interne, lucru care nu se potriveşte cu actuala structură a Guvernului care este aprobată pe vicepremier şi ministrul finanţelor. În concluzie, trebuie modificată structura guvernului, lucru pe care-l poate face doar Parlamentul prin hotărârea sa", a mai spus Klaus Iohannis.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat vinerea trecută că edilul Sibiului a fost propus de către conducerea PNL pentru funcţia de ministru al afacerilor interne, precum şi pentru cea de vicepremier.


Etichete Prim-vicepreşedintele PNLprimarul Sibiului Klaus IohannisUSLPSDministru de internevicepremierCrin Antonescu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live