Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

1 August 2018
Vizualizari: 817
Comentează add

Procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma, a dispus ca structura centrală să preia dosarele aflate la DNA Ploieşti care privesc membri ai familiei Cosma.

Structura centrală a DNA va prelua dosare de la DNA Ploieşti

diana-surdu

DNA: Foto: Arhivă.

Procurorul-şef interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Anca Jurma, a dispus ca structura centrală să preia dosarele aflate la DNA Ploieşti care privesc membrii familiei Cosma.

Într-un comunicat se precizează că, în contextul declanşării urmăririi penale faţă de fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi pentru a nu exista suspiciuni cu privire la imparţialitatea procurorilor, dosarele respective vor fi preluate şi soluţionate de cei de la Bucureşti.

Pe de altă parte, Instanţa Supremă a respins definitiv contestaţia fostului procuror Mircea Negulescu faţă de controlul judiciar dispus de Parchetul General.

Acesta a spus, ieri, că fraţii Vlad şi Andreea Cosma au minţit în plângerile penale pe care le-au depus împotriva lui şi că i s-a încălcat dreptul la apărare.

Lucian Onea şi Mircea Negulescu, suspendaţi luni din funcţia de procuror, sunt cercetaţi pentru complicitate la infracţiunile de inducere în eroare a organelor judiciare şi de represiune nedreaptă, aminteşte reporterul RRA, Diana Surdu.


Etichete CosmaDNADNA PloieştidosareAnca Jurma

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live