Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2020
Vizualizari: 295
Comentează add

Strategia de vaccinare anti COVID-19 a fost aprobată în ședința CSAT

radiojurnal

  Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Strategia de vaccinare anti COVID-19 a fost aprobată în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, desfășurată în sistem de videoconferință și condusă de președintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a vizitat apoi Centrul de vaccinare de la Romexpo și a făcut precizări privind imunizarea față de noul coronavirus.

Klaus Iohannis: Pot să vă spun în acest moment că este foarte posibil să avem o primă tranșă cu un număr de aproximativ un milion de doze. În prima tranșă va fi vaccinat personalul medical și persoanele din grupe de risc. Vaccinarea este voluntară. Vaccinarea este sigură. Vaccinarea este eficientă. Vaccinarea se face planificat. Aceste tipuri de vaccin care sunt acum în curs de aprobare sunt sigure, sunt eficiente, sunt la cel mai înalt standard european, și asta este o știre foarte importantă pentru români.
Realizator: Potrivit redactorului RRA Oana Bâlă, strategia de imunizare va fi prezentată vineri, la guvern, de președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS CoV-2, Valeriu Gheorghiță.
 
(PH)

Etichete strategievaccinareCSATKlaus Iohannis(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live