Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

27 Martie 2010
Vizualizari: 1595
Comentează add

Percheziţiile autorităţilor americane la resedinţa lui Michael Jackson au scos la lumină mai multe doze de anestezice puternice dar şi diferite instrumente medicale.

Stoc de anestezice acasă la Michael Jackson

ionut-dragu

Din raportul medical al megastarului a reieşit faptul că decesul a survenit în urma unei supradoze cu anestezic în combinaţie cu alte medicamente.

O serie de mandate de percheziţie la locuinţa lui Michael Jackson au scos la lumină cantităţi mari de anestezic şi mai multe tuburi care conţin creme pentru înălbirea pielii.

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile au fost demarate după ce medicul personal al megastarului, dr. Conrad Murray a declarat că într-un dulap din locuinţa acestuia se află o geantă medicală pe care chiar el o plasase acolo.

Potrivit Associated Press (AP), după cercetările efectuate poliţiştii au descoperit 11 doze de propofol, un anestezic foarte puternic, unele dintre doze fiind goale, dar şi mai multe sedative alături de mai multe instrumente medicale.

Decesul lui Michael Jackson, la vârsta de 50 de ani de pe 25 iunie 2009 a fost clasificat de către anchetatori drept omucidere cauzată de o supradoză de propofol alături de alte sedative.

Medicul personal al megastarului s-a declarat nevinovat împotriva acuzaţiilor de omucidere involuntară.

În urma percheziţiilor poliţiştii au scos la iveală 19 doze de hydroquinone dar şi alte 18 doze de benoquin, ambele substanţe fiind folosite de obicei pentru tratarea bolii de piele vitiligo.

Potrivit mai multor surse medicale crema de piele descoperită în locuinţa megastarului nu a fost regăsită pe lista toxicologică din raportul autopsiei.

Potrivit raportului ceea ce a dus la decesul megastarului este administrarea unei supradoze de propofol, anestezic folosit de obicei în operaţiile chirurgicale.

Medicul personal dr. Conrad Murray a declarat autorităţilor că îi administra propofol lui Michael Jackson pentru a-l ajuta pe acesta să se odihnească.

Mai mulţi experţi anesteziologişti au declarat că administrarea propofolului în alte scopuri decât cele medicale indicate este "o grosolănie improprie".


Etichete Michael JacksonanestezicpercheziţiesubstanţeDr. Conrad MurrayConrad MurrayPropofoldecesintravenosmegastar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live