Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA (R) Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Cîrnu

20 Martie 2017
Vizualizari: 687
Comentează add

Naționala de rugby a României a învins cu scorul de 8-7 (5-7) Georgia, în ultima etapă a sezonului 2017, în Rugby Europe Championship.

Stejarii câștigă două trofee dintr-o lovitură

catalin-cirnu

Naționala de rugby a României a învins cu scorul de 8-7 (5-7) Georgia, în ultima etapă a sezonului 2017, în Rugby Europe Championship.

Meciul a fost echilibrat, aspru și a început cu un eseu reușit de fundașul Cătălin Fercu la o incursiune semnată de Florin Surugiu. Gruzinii au replicat energic și au întors rezultatul, după încercarea lui Sharikadze și transformarea lui Kvirikașvili.

Stejarii s-au apărat perfect în mitanul secund, iar Florin Vlaicu a transformat o lovitură de pedeapsă, care se va dovedi decisivă în stabilirea scorului final.

România învinge cu 8-7 Georgia, luându-și o revanșă așteptată de aproape 7 ani. 4.000 de suporteri prezenți în tribunele stadionului Arcul de Triumf din București au savurat acest succes, care le-o oferit stejarilor șansa să intre în posesia a două trofee: „Rugby Europe 2017” și ”Cupa Antim Ivireanu” acordată cu prilejul fiecărui meci oficial dintre cele două echipe.

Inițial, trofeul „Rugby Europe 2017” fusese acordat Georgiei, din cauza algoritmului de calcul pe care îl greșise un oficial al forului continental de rugby.

În celelalte două jocuri din runda cu numărur cinci a CE s-au consemnat rezultatele: Rusia – Germania 52-25 și Spania – Belgia 30-0.

Clasament Rugby Europe Championship 2017: 

1.Romania – 19 puncte (victorie în meciul direct cu Georgia)

2.Georgia – 19 puncte

3.Spania – 13 puncte

4.Rusia – 9 puncte

5.Germania – 8 puncte

6.Belgia – 2 puncte


Etichete RugbyStejariiRomâniaGeorgia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live