Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Marţi, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

2 Septembrie 2014
Vizualizari: 1090
Comentează add

Jucătorii Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu şi Paul Papp au fost împrumutaţi câte un an în Ghencea de Trabzonspor, Sevilla şi, respectiv Chievo.

Steaua şi-a prezentat ultimele achiziţii

catrinel-oprisiu

Alexandru Bourceanu (stg), Raul Rusescu şi Paul Papp. Foto: Catrinel Oprişiu.

Steaua i-a prezentat marţi pe Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu şi Paul Papp, ultimele achizitii reusite de campioana Romaniei.

Cei 3 jucatori au fost imprumutati cate un an in Ghencea de Trabzonspor, Sevilla si, respectiv Chievo. 

Alexandru Bourceanu a vorbit primul in conferinta de presa:

"Sunt bucuros că am revenit în România, pentru viața de aici, știu limba. E și o decizie sentimentală, nostalgică. Trec printr-o perioadă complicată, dar sper să se termine. Vom mai avea ceva investigații în legătură cu accidentarea mea și să revin repede. Sper să mă ridic măcar la 70-80% din nivelul pe care l-am avut anii trecuți. Cred că nu e bine văzut faptul că m-am întors și cariera mea nu e bine văzută.

Voi lupta din toate puterile să demonstrez că pot juca în campionatul României și în cel al Turciei. Vreau să mă întorc la Trabzon din postura de campion. Experiența acolo n-a fost nici un succes nici un insucces. Mulțumesc Stelei pentru șansa pe care mi-a dat-o. Le mulţumesc, m-au ajutat într-un moment în care eram în pană de soluții. ", a declarat Alexandru Bourceanu.

Raul Rusescu,  pregatit sa isi ajute echipa

Raul Rusescu a revenit la Steaua dupa un an de la transferul sau la Sevilla.

Fostul golgheter al Ligii Intii spune ca este pregatit sa isi ajute echipa la realizarea obiectivelor.

"Sunt fericit că m-am întors acasă. A fost cea mai bună alegere pentru mine în momentul de față. Sunt bucuros că fac parte din echipa Stelei. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele și aportul meu să fie considerabil. A fost o decizie sentimentală. Nu am negociat cu alt club din România și nu s-a pus problema să renunț la vreo parte din salariul meu.

Sunt mândru, fericit, bucuros și sper ca jocul meu să ajute Steaua. Ne-am fi dorit să ajutăm Steaua să joace în Liga Campionilor, dar nu s-a putut întâmpla transferul meu mai devreme. Îmi pare rău, mi-aș fi dorit să joc în Champions League. ", a spus Raul Rusescu

Venit in Ghencea de la Chievo, Paul Papp a afirmat că transferul sau în Ghencea este un pas inainte in cariera sa.

"Sper să mă ridic la nivelul Stelei și să cresc în valoare. Am venit la o echipă mare din România. Chievo se lupta pentru retrogradare, nu-și propunea niciodată o clasare mai bună. E un prilej bun pentru mine să cresc în valoare, alături de jucători foarte buni ai Stelei", a afirmat Paul Papp.


Etichete jucătoriAlexandru BourceanuRaul RusescuPaul PappTrabzonsporSevillaChievoSteauaGhencea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live