Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Țențu

1 Aprilie 2017
Vizualizari: 1073
Comentează add

Roș-albaștrii au trecut cu 39 la 25 de Dinamo, într-o partidă care a contat pentru etapa a doua a returului Superligii.

Steaua s-a impus în derby-ul rugby-ului românesc

alex-tentu

Foto: facebook.com/rugbyromania

Steaua s-a impus din nou în derby-ul de tradiție al rugby-ulu iromânesc. Roș-albaștrii au trecut cu 39 la 25 de Dinamo, într-o partidă care a contat pentru etapa a doua a returului Superligii.

Liderul competiției a început puternic, iar până la jumătatea primei reprize conducea cu 14-0, grație a două eseuri transformate. Oaspeții au redus din avantaj, după o lovitură de pedepsă, însă steliștii au mai marcat două eseuri, dintre care doar unul transformat de Florin Vlaicu. Scorul pauzei a fost 26-10, după ce, la ultima fază a reprizei, Dinamo a reușit un eseu transformat.

Alb-roșii au ieșit mai bine de la cabine, și în doar 10 minute s-au apropiat la 6 puncte de rivali. Steaua a pus apoi din nou stăpânire pe joc, și a mai înscris 3 eseuri, în timp ce Dinamo a mai reușit doar unul singur. 39-25, rezultat final, iar Steaua primește punctul bonus ofensiv.

Cu  acest succes, Steaua se desprinde în fruntea clasamentului Superligii de rugby. Cu 35 de puncte, roș-albaștrii au un avans de 8 puncte față de Știința Baia Mare și zece în raport cu Timișoara Saracens, care are însă două jocuri în minus. De altfel, Știința Baia Mare trebuia să primească mâine vizita timișorenilor. Disputa a fost amânată deoarece sarazinii au evoluat astăzi în turul play-off-ului de accedere în grupele Cupei Challenge. Campioana României s-a impus cu 17-12 împotriva rușilor de la Yenisey Krasnoyarsk, într-o partidă disputată la Rustavi, în Georgia.

Până mâine, când se vor întâlni CSM București și Politehnica Iași, Dinamo rămâne pe 4, cu 11 puncte. De asemenea, în cazul unei victorii a CSM-ului, U Cluj, care în această etapă stă, va coborî pe ultima poziție.


Etichete SteauaDinamoRugbySuperliga

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live