Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

5 Noiembrie 2012
Vizualizari: 1594
Comentează add

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 şi Szukala '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexe, în minutul 38.

Steaua a învins Dinamo cu scorul de 3-1

ioana-dogaru

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0, informează Mediafax.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 şi Szukala '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexe, în minutul 38.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din derbiul de pe Arena Naţională, scor 3-1, că steliştii au "măcelărit-o" pe Dinamo şi că este fericit, însă l-a criticat pe Cristian Tănase, spunând că ar fi fost "vai de capul lui" în cazul unui eşec.

"S-a jucat numai la o poartă şi am luat noi un gol pe o greşeală imensă pe care am făcut-o noi. Am avut încă vreo două 11 metri, am avut ocazii. Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni în cale. Ei au venit şi s-au baricadat acum. Bonetti este antrenor, el şi-a dat seama că dacă joacă ia 7-8. Am măcelărit-o pe Dinamo, a fost abator. Am câştigat, suntem fericiţi, dar îi spun lui Tănase că dacă nu o să fie concentrat bine la fotbal o să îmbătrânească la Steaua. Vai de capul lui ce păţea dacă noi nu câştigam. Îl distrugeam. Eu o să vorbesc cu el, o să îmbătrânească la Steaua cu această atitudine, se crede Maradona", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Diferenţa a fost făcută "şi de lipsa de experienţă" a dinamoviştilor

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, duminică seară că elevii săi nu puteau face mai mult şi a precizat că în opinia sa dinamoviştilor ar fi trebuit să li se acorde un penalti.

"Cred că am avut un penalti neacordat şi cred că era mai corect să fie acordat al nostru decât cel pe care l-a dat Stelei. Am fost constrâns să fac două schimbări pentru că s-au accidentat, ceea ce a dus la pierderea calităţii jocului nostru. Cred că rezultatul de astăzi a fost condiţionat şi de faptul că Steaua a primit un penalti şi nouă ni s-a refuzat unul, pentru că putea să fie 2-1 pentru noi la un moment dat şi se putea întâmpla orice. Felicit însă jucătorii mei pentru atitudinea din teren, mai ales că trebuie să ţinem cont că am jucat la doar 72 de ore după meciul de Cupă. Diferenţa a fost făcută şi de lipsa de experienţă a jucătorilor mei în faţa steliştilor. Mai mult decât am făcut astăzi nu se putea face", a spus Dario Bonetti.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 49.112 spectatori, dintre care 2.750 de fani dinamovişti.

Jucătorii Stelei au intrat pe teren cu banner pe care scria "US24".

Fanii stelişti de la Peluza Nord au desfăşurat un steag roş-albastru de mari dimensiuni, însoţit de două bannere: "Am revenit pe scenă pentru iubirea noastră eternă" şi "Sud Steaua pentru tine face orice".

Suporterii dinamovişti au afişat un banner cu mesajul "Multă lume...puţini oameni", iar steliştii au mai afişat un banner "Caragiale de pe hârtia albastră râde de mentalitatea voastră".


Etichete SteauaDinamofotbalderby

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live