Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI... CU SOARE.. DE SARBATOARE Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iulie 2019
Vizualizari: 456
Comentează add

În această dimineaţă, autobuzele liniei 641 au făcut aproximativ o oră pe traseul cuprins între Ghencea şi Piaţa Presei Libere.

STB suplimentează numărul autobuzelor care circulă pe linia 641

radiojurnal

Tramvai. Arhivă Foto: Agerpres.

Societatea de Transport Bucureşti suplimentează numărul autobuzelor care circulă pe linia 641, între Ghencea şi Piaţa Presei Libere, din cauza aglomeraţiei create în prima zi de muncă după suspendarea liniei 41 de tramvai.

Directorul general al societăţii, Andrei Creci, a declarat pentru AGERPRES că pe linia 641 vor circula de astăzi 38 de autobuze, faţă de 30 câte au fost programate iniţial.

El a precizat că timpul de succedare va fi de 3-4 minute în orele de vârf, respectiv între 7:00 - 9:30 şi 16:30 - 19:00.

În această dimineaţă, autobuzele liniei 641 au făcut aproximativ o oră pe traseul cuprins între Ghencea şi Piaţa Presei Libere, iar zonele cele mai aglomerate au fost Lujerului şi Crângaşi, unde s-a şi pierdut cel mai mult timp în trafic.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost suspendată până pe 31 august, pentru efectuarea lucrărilor de construire a Pasajului Ciurel peste Şoseaua Virtuţii, precum şi a celor de reabilitare a Pasajului Grant.


Etichete stbbucurestitramvai 41autobuzecrangasilujeruluiaglomeratie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live