Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

5 Martie 2020
Vizualizari: 3227
Comentează add

În plină epidemie de gripă nici un tramvai sau autobuz din Bucuresti nu mai pleacă din depou fără a fi dezinfectat cu o soluţie puternică care omoara microbii si virusii.

STB, măsuri pentru prevenirea infecției cu coronavirus (VIDEO) STB, măsuri pentru prevenirea infecției cu coronavirus (VIDEO) - Conține video

alex-buzica

Foto: Alex Buzică.

În plină epidemie de gripă nici un tramvai sau autobuz din Bucuresti nu mai pleacă din depou fără a fi dezinfectat cu o soluţie puternică care omoara microbii si virusii.

În plus, la capăt de linie, angajații curăță fiecare element din mijlocul de transport cu dezinfectant pe bază de clor.

Masurile sunt luate in serios de  conducerea STB, care si-a instruit si personalul cum sa faca fata unei viitoare pandemii. Angajatii care au relatii cu publicul sunt cei mai expusi, pentru ca STB transporta zilnic sute de mii de oameni.

De cand au aparut cazuri de imbolnavire cu noul Coronavirus si in tara noastra, procesul de dezinfectie a vehiculelor de transport public este minutios si se realizeaza in fiecare noapte, pentru ca cetatenii din Capitala sa fie in siguranta.

Despre masurile impuse in depouri a aflat mai multe Alex Buzica. Colegul nostru a primit exclusivitatea de a lua parte la o astfel de dezinfectie, care are loc doar noaptea, din motive de siguranta.

VIDEO: STB, măsuri pentru prevenirea infecției cu coronavirus. Sursa video: Alex Buzică.


Etichete virusexclusiv radiostbdezinfectarecoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live