Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

26 Octombrie 2017
Vizualizari: 5599
Comentează add

Generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major, spune că au fost aprobate opt proiecte importante în domeniul achiziţiilor militare

Statul Major General se reorganizează şi devine Statul Major al Apărării

radu-dobritoiu

Generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major

2017 a fost un an important pentru Armata României, dominat de adaptarea la noile provocări la adresa securităţii euroatlantice, a declarat la Radio România Actualităţi şeful Statului Major al Apărării.

Generalul Nicolae Ciucă aminteşte că Statul Major General se reorganizează sub denumirea de Statul Major al Apărării şi va avea noi comandamente. În domeniul achiziţiilor militare au fost aprobate opt proiecte importante pentru dotarea cu echipamente a Armatei României. Potrivit generalului Nicolae Ciucă două dintre acestea au devenit certitudine.

Nicolae Ciucă: "Există cât se poate de limpede, astăzi, certitudinea că cel puţin primele două programe - programul de apărare antiaerian şi programul de transportoare 8x8 - să fie demarate anul acesta, ceea ce ne asigură speranţă şi optimism în asigurarea corenţei programelor de înzestrare."

Mai multe informaţii despre Armata României şi NATO, în ediţia EuroAtlantica din această seară, după buletinul de ştiri de la ora 21.00.


Etichete reorganizarea Statului Major GeneralStatul Major al Apărăriigeneralul Nicolae CiucăEuroAtlantica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live