Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

17 Aprilie 2020
Vizualizari: 690
Comentează add

Statuita de 4m a lui Diego Maradona, din fața stadionului clubului Argentinos Juniors din capitala Argentinei, dă un exemplu localnicilor în timpul pandemiei de COVID-19.

Statuia lui Maradona din Buenos Aires poartă mască de protecție

ciprian-bolan

Sursa foto: facebook.com/gaby.mendes.123276

Purtarea măștii la ieșirea pe stradă este obligatorie în Argentina, așa că toate statuile din Buenos Aires au acum măști de protecție, inclusiv cea a fostului campion mondial Diego Armando Maradona.

Maradona, actualul antrenor al echipei Gimnasia La Plata, i-a criticat la începutul lunii acesteia pe conducătorii cluburilor care profită de pandemie și suspendarea competițiilor și îi tratează pe jucători ca pe „sclavi”.

“Sunt cluburi care profită de acest moment pentru a nu-şi plăti jucătorii. Îi tratează ca pe nişte sclavi de ani de zile. Avem impresia că a fost mereu pandemie la aceste cluburi. Nu trebuie căutate scuze, pentru că jucătorii au nevoie de salariu pentru a avea ce să mănânce. Este adevărat, există jucători care pot trăi fără să îşi primească salariul în acest moment. Dar sunt şi cei care nu pot asta şi cluburile trebuie să îi plătească. Trebuie găsită o soluţie, cu ajutorul tuturor, însă salariile trebuie plătite”, a spus fostul jucător al lui Napoli.

Argentina a înregistrat până în prezent 2.669 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și 123 de decese.


Etichete fotbalargentinabuenos airesmaradona

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live