Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 17 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Aprilie 2018
Vizualizari: 377
Comentează add

Gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei este de 85%, cele mai multe locuri libere fiind în Buşteni şi Azuga.

Staţiunile montane luate cu asalt...

florin-lepadatu

 

Gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei este de 85%, cele mai multe locuri libere fiind în Buşteni şi Azuga, în timp ce Sinaia este ocupată aproape integral.

Potrivit datelor furnizate Agerpres de către reprezentanţii centrelor de informare turistică din cele trei oraşe, locurile de cazare din Sinaia au fost vândute aproape în integralitate, în timp ce gradul de ocupare la Buşteni şi la Azuga este de 75%, respectiv 80%.

În ceea ce priveşte posibilităţile de distracţie, sursele citate au precizat că turiştii vor putea face plimbări pe munte sau în staţiuni pe jos ori cu bicicletele, vor putea face grătar în aer liber, cea mai cunoscută zonă cu această destinaţie fiind Valea Cerbului, şi vor putea merge în parcurile de distracţii.

Autorităţile atrag atenţia asupra faptului că anumite trasee montane sunt în continuare închise, stratul de zăpadă fiind încă foarte mare în anumite zone.

De asemenea, traseele care leagă staţiunea Buşteni de Platoul Bucegi, respectiv Valea Caraiman şi Valea Jepilor, sunt închise din cauza pericolului mare de avalanşă, turiştii care urcă pe platou cu telecabina fiind sfătuiţi să nu se depărteze de zona Babelor şi a Sfinxului.


Etichete Muntestaţiuni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live