Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Târgu Mureş

27 Mai 2020
Vizualizari: 427
Comentează add

Se vor lua măsuri de distanțare la piscine, la locurile de plajă și la SPA, dar și la masă, unde vor intra mai puțini sau se va introduce room-service-ul.

Staţiunile balneoclimaterice se pregătesc de deschidere

radio-romania-targu-mures

 Parcul Băilor din staţiunea Govora.         Foto: Arhivă.

Vineri, 29 mai, va avea loc o ședință online a staffului Organizației Naționale a Turismului Balnear (ONTB), pentru a se coordona acțiunile, iar hotelierii deja lucrează la propriile pachete de măsuri de prevenție, pentru a-și proteja turiștii.

Vicepreședintele ONTB, Nagy Fulop Janos, care este și directorul ”Balneoclimaterica” Sovata a precizat că unitățile sunt în conservare, pregătite de pentru redeschidere.

ONTB a făcut o listă de propuneri pentru viitoarele măsuri de protecție pentru turiști, care vor fi definitivate când va exista un anunț oficial, din partea autorităților, mai spune Nagy Fulop Janos.

Directorul Balneoclimaterica Sovata a subliniat că se vor lua, cu siguranță, măsuri de distanțare la piscină, la locurile de plajă și la SPA, dar și la masă, unde vor intra mai puțini sau se va introduce room-service-ul.
 
În ce privește biletele de tratament ale pensionarilor, directorul CJP Mureș. Eugenia Neagoe, afirmă că au existat 68 de cereri de restituire a banilor pentru persoanele care înainte de pandemie apucaseră să se înscrie.

Etichete ONTBNagy Fulop Janosturismbalnear

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live