Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

28 Iulie 2017
Vizualizari: 1849
Comentează add

De săptămâna viitoare încep lucările de modernizare la staţiile Obor, Piaţa Victoriei 2, Piaţa Sudului şi Piaţa Unirii 2, accesul călătorilor urmând să fie restricţionat temporar.

Staţia de metrou Aurel Vlaicu va fi închisă în următoarele zile

alex-lancuzov

 Stație de metrou din București. Foto: Ionuț Iamandi.

Staţia de metrou Aurel Vlaicu, situată în cartierul Pipera din nordul capitalei, se închide, începând de sâmbătăi până luni (29-31 iulie), pentru modernizarea sistemului de acces. Staţia este situată în apropierea sediului Direcţiei Permise şi Înmatriculări Bucureşti şi Ilfov, dar şi într-o zonă cu numeroase clădiri de birouri, iar în timpul restricţiilor RATB va suplimenta numărul de autobuze care circulă pe respectivele trasee.

Directorul Metrorex, Marin Aldea, a precizat că staţia s-ar putea redeschide chiar luni dimineaţă, dacă firma care instalează porţile batante finalizează lucrările mai devreme.  

"Am avut o serie de întâlniri şi discuţii cu constructorul pe această temă. Eu le-am cerut din nou, ca şi la Pipera, să încercăm să o punem în funcţiune luni, pe 31, la prima oră. Constructorul face tot posibilul. Sperăm să reuşim şi vom fi siguri şi vom da şi un comunicat de presă în acest sens duminică după-amiază când vom vedea exact care este stadiul şi dacă au fost problemele rezolvate în urma testelor care se vor efectua", suţine directorul Metrorex. Marin Aldea.

Modernizarea sistemului de acces în 41 de staţii de metrou presupune înlocuirea sistemului vechi de turnichete cu porţi batante. De săptămâna viitoare, încep lucările la staţiile Obor, Piaţa Victoriei 2, Piaţa Sudului şi Piaţa Unirii 2.


Etichete MetrorexmetrouînchisprogramAurel VlaicuRATBMarin Aldea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live