Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

30 Iunie 2016
Vizualizari: 897
Comentează add

Vacanţa de 4 Iulie va sta sub semnul unor măsuri sporite de securitate după atentatul din Turcia

Statele Unite aplică măsuri suplimentare de securitate pentru 4 Iulie

rador

 

Aproximativ 43 de milioane de americani, care vor călători în timpul sărbătorii naţionale de 4 Iulie, se vor confrunta cu măsuri draconice de securitate implementate de autorităţile din Statele Unite, după atacul terorist de marţi de pe aeroportul Atatürk din Istanbul, în Turcia, în urma căruia au fost ucise 42 de persoane şi alte 238 au fost rănite, au anunţat  oficialii şi experţii americani pentru securitatea zborului.

Miercuri dimineaţă, un terminal al aeroportului internaţional JFK din New York a fost evacuat de urgenţă, iar poliţia a investigat informaţii potrivit cărora ar fi fost plasat un pachet suspect în zona terminalului.

În acest weekend vor fi implementate măsuri suplimentare de securitate pe mai multe aeroporturi din SUA, deşi persistă lipsa de personal calificat, au declarat oficialii Administraţiei pentru Securitatea Transportului.

"Dacă vă aflaţi pe un aeroport 'marcat', va trebui să aveţi răbdare şi să aşteptaţi mai mult timp, aproximativ 30-45 de minute în plus", au precizat oficialii americani.

Potrivit Reuters, preluat de RADOR Radio România, printre măsurile suplimentare de securitate se numără prezenţa vizibilă a patrulelor forţelor de securitate echipate cu arme şi echipamente tactice, creşterea numărului de verificări prin prelevare a pasagerilor, a scanărilor şi verificărilor complexe.


Etichete 4 iuliesecuritateatentatTurciavacanţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live