Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Iulie 2021
Vizualizari: 567
Comentează add

Compania Kaz Munai Gas International, care deţine Rafinăria Rompetrol, a comunicat ultimele informaţii privind starea angajaţilor răniţi în urma exploziei de ieri.

Starea răniților în explozia de la Petromidia

radiojurnal

  Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Foto: Wikipedia 

UPDATE: RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI ora 16:01 - Reporter: Sorin Cealera
 
Compania Kaz Munai Gas International, care deţine Rafinăria Rompetrol, a comunicat ultimele informaţii privind starea angajaţilor răniţi în urma deflagraţiei produse ieri la o instalaţie de pe platforma Petromidia Năvodari. Cinci angajaţi ai companiei au suferit arsuri în urma incendiului provocat de explozie, iar unul dintre ei, un tânăr de 32 de ani, şi-a pierdut viaţa.
 
În acest moment, starea celor doi lucrători transferaţi ieri la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București este stabilă. Cei doi se află în comă indusă. Cel mai grav rănit dintre aceștia este operatorul în vârstă de 53 de ani, care a fost evaluat inițial cu arsuri pe 45% din suprafața corpului. Reevaluarea realizată ieri seară a relevat faptul că arsurile sunt pe 30% din suprafața corpului. Al doilea angajat, în vârstă de 58 de ani, compresorist în cadrul rafinăriei, prezintă răni pe 25-30% din suprafața corpului. Unul dintre cei doi lucrători internați la Spitalul Județean de Urgență Constanța a fost deja externat, având răni minore. Este vorba despre un lucrător instrumentare și control în vârstă de 53 de ani. Celălalt, un operator în vârstă de 27 de ani, a suferit o operație în zona șoldului și este în afara oricărui pericol. Acesta este stabil, conștient și ținut sub observație de medicii constănțeni în secția postoperatorie.
Compania a mai transmis că procesele tehnologice sunt oprite la Petromodia, zona incidentului este securizată şi monitorizată şi că nu există riscuri pentru angajaţi sau pentru mediul înconjurător./aburtica/dsirbu
 
 
Știrea inițială:
 
Două dintre persoanele rănite în explozia de ieri de la Petromidia se află la Spitalul Floreasca din Capitală, cu arsuri pe 25-30% din suprafaţa corpului.
 
Starea lor este stabilă.
 
Un alt rănit a fost operat şi este în afara oricărui pericol la Spitalul Judeţean din Constanţa, iar a patra victimă, care a suferit răni uşoare, a fost deja externată, potrivit unui comunicat de presă.

Etichete petromidiaexplozieraniti(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live