Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

23 Octombrie 2020
Vizualizari: 212
Comentează add

Viețile celor patru militari români din Batalionul „Golden Lions,” răniți în atacul cu dispozitiv exploziv improvizat din 21 octombrie, sunt în afara oricărui pericol.

Starea militarilor români răniți în Afganistan

carmen-gavrila

Cei doi militari din echipajul mașinii de luptă afectata de explozia de miercuri, in Afganistan, sergentul Ionuț Marius Brumă și fruntașul Dorian Emil Floare, au fost transferați, împreună cu sergentul Adrian Ioan Czifrak și caporalul clasa a II-a Iosif Ioan Reman, la Spitalul Militar ROL-3 din Baza Aeriană Bagram, pentru investigații medicale suplimentare și continuarea tratamentelor de specialitate. 

Viețile celor patru militari români din Batalionul 191 Protecția Forței „Golden Lions,” răniți în atacul cu dispozitiv exploziv improvizat din 21 octombrie, sunt în afara oricărui pericol. 

Militarii se află în stare stabilă și, în funcție de evoluția stării de sănătate și de recomandările echipelor medicale, este luată în calcul opțiunea de a fi transferați, conform procedurilor aplicate în aceste situații, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania.


Etichete (ii)militariranitiafganistan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live