Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (continuare) Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

11 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1038
Comentează add

Detalii despre starea drumurilor din ţară de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Starea drumurilor 11 ianuarie 2019

radu-dobritoiu

În ţară, la această oră, un singur drum naţional este închis din cauza zăpezii şi este aglomeraţie pe DN 1 în zona staţiunilor montane. Cu detalii, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, subcomisar Adrian Creangă.

Adrian Creangă:

"Din cauza vremii nefavorabile, respectiv, a viscolului, circulaţia rutieră pe DN 28 Iaşi-Albiţa este întreruptă la această oră pe raza judeţului Iaşi. Referitor la fluenţa traficului, semnalăm că pe DN 1, fiind zi de vineri, se circulă în coloană, pe sensul de urcare între Poiana Ţapului şi Buşteni, iar pe sensul de coborâre se circulă îngreunat, în coloană, în special pe tronsonul Predeal-Buşteni. Conducătorii auto care doresc să evite aglomeraţia pot lua în considerare folosirea rutei alternative, DN 1A-Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti.

 Se circulă în condiţii de iarnă pe multe artere din ţară. Din acest motiv, adresăm câteva recomandări conducătorilor auto, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să nu frâneze sau vireze brusc, folosind cu precădere frâna de motor. Conducătorii auto trebuie să se intereseze de starea drumurilor de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă şi să îşi pregătească autovehiculul pentru drum".


Etichete starea drumurilor ianuarie 2019cum se circula in taraAdrian Creanga

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live