Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Marţi, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

6 Octombrie 2017
Vizualizari: 975
Comentează add

Un bloc din Braşov este evacuat în urma alunecărilor de teren care avansează foarte repede în zonă. Clădirea riscă să se prăbuşească.

Stare de alertă la Brașov: un bloc va fi evacuat

radu-dobritoiu

Terenul pe care a fost construit blocul din Braşov s-a surpat la o adâncime de 4,5 metri sub fundaţie, astfel că există pericolul ca întreaga clădire să se prăbuşească. Locatarii vor fi cazaţi provizoriu în Căminul de bătrâni din cartierul Noua din Braşov.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, în urma expertizei realizate la blocul situat pe str. Molidului nr. 33 şi în urma recomandărilor Inspectoratului de Stat în Construcţii şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a luat decizia instituirii Stării de Alertă în zona acestui bloc de locuinţe.

Accesul la imobil, cât şi în zona adiacentă, va fi restricţionat, iar Poliţia Locală şi Inspectoratul de Jandarmi vor asigura şi paza imobilului, au declarat reprezentanţii Primăriei. În acel bloc sunt 20 de apartamente, din care 16 locuite, cu un total de 25 de persoane, toţi adulţi. Patru dintre cele 25 de persoane sunt chiriaşi, astfel că municipalitatea le-a propus celor 21 de persoane, proprietari, cazarea în căminul pentru persoane vârstnice, în camere de două paturi, fiecare dotată cu baie proprie.


Etichete Bloc BrasovBloc Evacuat BrasovISU Brasov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live