Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Marţi, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Decembrie 2018
Vizualizari: 190
Comentează add

Fermierii trebuie să depună în această lună la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură cereri care vizează acordarea de sprijin financiar.

Sprijin financiar de la APIA

florin-lepadatu

 

Fermierii trebuie să depună în această lună la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură cereri care vizează acordarea de sprijin financiar pentru creşterea animalelor şi pentru combustibilul utilizat în domeniul agricol.

Până când pot fi depuse aceste cereri, ne spune corespondentul RRA  Adrian Lungu: "APIA  anunţă fermierii din România că până la data de 17 decembrie 2018 inclusiv se depun la centrele judeţene ale APIA cererile iniţiale anuale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor pentru anul 2019.

Depunerea solicitărilor este obligatorie pentru fermierii care vor să beneficieze anul viitor pentru sprijinul acordat în domeniul creşterii animalelor.

De asemenea, APIA le reaminteşte fermierilor că data de 31 decembrie este termenul limită până la care mai pot fi depuse cererile de acord prealabil pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2019.

Solicitările pot fi depuse la centrele judeţene ale APIA pe raza cărora sunt situate exploataţii agricole pentru care se solicită ajutorul de stat."


Etichete Agricultură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live