Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Bucureşti

14 Martie 2016
Vizualizari: 1025
Comentează add

Starea de sănătate a celor doi nou-născuţi din Feteşti internaţi la Spitalul Marie Curie din Bucureşi cu sindrom hemolitic uremic.

Spitalul Marie Curie: Starea bebelușului care a mâncat sarmale este gravă

radio-bucuresti

Foto: mariecurie.ro.

Starea de sănătate a unuia din cei doi bebeluşi din Feteşti internaţi la Spitalul Marie Curie din Bucureşi cu sindrom hemolitic uremic este în continuare gravă, a anunţat în această dimineaţă medicul Mihaela Bălgrădean.

Ea a spus că ambii copii primesc tratament de specialitate şi sunt monitorizaţi cu atenţie. 

Mihaela Bălgrădean: "Băieţelul care a consumat supă de pui se simte ceva mai bine, urinează bine şi, sigur, nu va avea nevoie de o procedură de dializă peritoneală în continuare, dar rămâne în observaţia noastră în următoarele câteva zile. Celălalt copil nu se simte la fel de bine, boala lui este în plină desfăşurare, s-a instituit această procedură de dializă pentru demararea diurezei şi pentru corectarea insuficienţei renale acute, însă este un copil la începutul bolii care va avea nevoie de terapie susţinută în continuare şi de supravegherea noastră, ca şi în cazul celorlalţi copii o perioadă de cel puţin 2 săptămâni dar nu mai mult". 

Medicul Mihaela Bălgrădean a atras din nou atenţia asupra diversificării corecte a hranei pentru bebeluşi, în condiţiile în care consumul de carne este sursa îmbolnăvirii celor doi copii din Feteşti care au fost aduşi vineri seară la Spitalul Marie Curie din Bucureşti.


Etichete bebelusi internatispitalul marie curie bucurestisindrom hemolitic uremicfetesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live