Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI ( * Meteo * Sport) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Aprilie 2020
Vizualizari: 394
Comentează add

Spitalul Județean Suceava a fost militarizat

radiojurnal

Spitalul Județean Suceava. Foto: facebook.com/SpitalulJudeteanSuceava.

Spitalul Județean Suceava trebuie repus urgent în funcțiune, spune președintele Klaus Iohannis, care precizează că a fost necesară militarizarea unității medicale pentru a se reveni la normalitate.

Şeful statului a mai spus că este necesară o dezinfecție profundă în spital și în oraș, dar este nevoie și de testarea urgentă a personalului medical, care poate să revină în spital în măsura în care se vindecă.

Klaus Iohannis a făcut apel la medici să revină la serviciu, adăugând că personalul medical care va lucra cu pacienți infectați cu COVID-19 va primi un bonus de câteva sute de euro pe lună:

Klaus Iohannis: Am solicitat astăzi Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID, şi vorbesc aici de un bonus consistent de câteva sute de euro pe lună, cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți cCOVID ar fi un bonus onorabi. Am promisiuni din guvern, am vorbit cu premierul Orban, cu ministrul Fondurilor Europene, am promisiuni că în foarte puțin timp vor veni cu soluții foarte concrete.

(PH)


Etichete Spitalul Județean SuceavaKlaus Iohannismilitarizaremedicibonus(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live