Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

19 Martie 2022
Vizualizari: 317
Comentează add

Timp de câteva zile, furnizorii de alimente cu care are contract cea mai mare unitate medicală din județul Vrancea au refuzat să mai facă aprovizionarea cu unele alimente.

Spitalul Jud. Focşani: Probleme în urma scumpirii alimentelor şi a energiei

gabriel-sava

Foto: Arhiva/ facebook.com/igsu.situatiideurgenta

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani se confruntă cu o serie de probleme cauzate de scumpirea alimentelor şi a ultilităţilor. Unitatea a apelat pentru ajutor la autorităţile locale. Momentan, au fost găsite soluţii pentru ca pacienţii internaţi să aibă hrană.

Timp de câteva zile, furnizorii de alimente cu care are contract cea mai mare unitate medicală din județul Vrancea au refuzat să mai facă aprovizionarea cu alimente precum carne, ouă sau produse lactate, justificarea fiind creșterea prețurilor cu care aceștia le achiziționează la rândul lor.

După ce au negociat și cu alți furnizori, reprezentanții spitalului au reușit să obțină produsele alimentare necesare preparării mâncării, mai ales pe unii dintre pacienți au nevoie de un anumit regim de hrană.

Şi valoarea facturilor la utilități a ajuns la suma recorduri de peste 1,5 milioane lei lunar, situație care pune în dificultate financiară unitatea medicală.

La toate acestea se adaugă și serviciile medicale oferite la finalul anului pentru pacienții internați la Spitalul Județean de la Focșani cu forme grave de COVID-19 și care nu au fost decontate, așa că unitatea medicală aflată în subordinea Ministerului Sănătății a solicitat din nou sprijini de la Consiliul Județean Vrancea.

 


Etichete Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşaniscumpirialimenteenergie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live