Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Decembrie 2021
Vizualizari: 234
Comentează add

Termenele anunţate pentru reluarea parţială a activităţii, mai întâi în prima parte din noiembrie, apoi la începutul acestei luni, au fost depăşite.

Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa este în continuare închis

radiojurnal

Foto / ARHIVĂ

Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa este în continuare închis, deşi au trecut două luni de la incendiul din Secţia de Terapie Intensivă. Termenele anunţate pentru reluarea parţială a activităţii, mai întâi în prima parte din noiembrie, apoi la începutul acestei luni, au fost depăşite.

Doctorul Cora Mitroi-Maxim spune că spitalul este singura unitate medicală de boli infecţioase din toată Dobrogea şi că deşi a cerut de mai multe ori autorităţilor locale şi centrale soluţii pentru redeschidere, nu a primit până acum nici un răspuns. În acelaşi timp, ea atrage atenţia că în actualul context pandemic, un spital nu poate funcţiona cu un număr redus de paturi.


Cora Mitroi-Maxim: Aceste 47-50 de paturi care înţelegem că vor fi apte a fi deschise sunt insuficiente. În valul 4 erau câte 70-80 de oameni în unitatea de primiri urgenţe, pe tărgi, şi nu aveau un pat într-o secţie. Nu au avut această şansă. 


Etichete Spitalul de Boli Infecţioase din ConstanţaincendiuSecţia de Terapie Intensivăpandemia covid-19,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live