Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

10 Februarie 2017
Vizualizari: 754
Comentează add

Mai mulți artiști români se alătură campaniei care încearcă să mențină funcțional orfelinatul de pui de urși din Munții Hășmaș, singura instituție de acest tip din Europa.

Spijină orfelinatul pentru puii de urs din România, singurul din Europa Spijină orfelinatul pentru puii de urs din România, singurul din Europa - Conține audio

bogdan-isopescu

Urs. Foto: pixabay.com.

Mai mulți artiști români se alătură campaniei care  încearcă  să mențină funcțional orfelinatul de pui de urși din Munții Hășmaș, singura instituție de acest tip din Europa. 

Organizația de mediu WWF România a început o nouă campanie care strânge fonduri pentru Centrul de Reabilitare a Urșilor Orfani, aflat în dificultăți financiare. 

Campania, intitulată NEPREGĂTIȚII, își propune să comunice românilor de pretutindeni că pot adopta un pui de urs, în sensul că pot sprijini financiar  îngrijirea lui, urmând ca, după 2 ani,  acesta să fie redat vieții în sălbăticie.

Nume din lumea artistică, precum  Irina Margareta Nistor, Lucia,  Orkid, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers , au declarat public că au adoptat un ursuleț și așteptă ca gesturi similare să fie făcute nu doar de persoane publice ci și de cetățenii obișnuiți.


Etichete campanieorfelinatul de pui de urși din Munții HășmașCentrul de Reabilitare a Urșilor Orfanicampania nepregatitii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live