Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Costin Grigore

29 Decembrie 2013
Vizualizari: 1466
Comentează add

Mai toate municipalităţile din marile oraşe organizează petreceri în aer liber pentru cei care aleg spaţiul public pentru a-şi petrece noaptea dintre ani.

Spectacole de Revelion, în toată ţara

costin-grigore

Foto: Arhivă Agerpres.

Chiar dacă temperaturile vor reveni aproape de normalul perioadei şi de Revelion va fi mai frig, în toate marile oraşe din ţară sunt organizate spectacole speciale în aer liber.

Peste tot vor fi focuri de artificii, iar pe scene vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului.

În noaptea dintre ani, în capitală, petrecerea pregătită de primăria Generală în faţa Parlamentului este la concurenţă cu celebrul "Vanghelion" al primarului Sectorului 5.

Bucureştenii sunt aşteptaţi şi în acest an la petrecerea din Piaţa Constituţiei, unde vor urca pe scenă 130 de artişti dintre care Mandinga, Connect-R, Loredana şi Voltaj.

La miezul nopţii, trecerea în noul an va fi marcată de un spectaculos foc de artificii, pentru care se vor folosi peste 20 de tone de materiale pirotehnice, care au fost special importate din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie sau China.

Municipalitatea plăteşte pentru petrecere în jur de 100 de mii de euro.

Primăria Sectorului 5 organizează al 13-lea Revelion la Romexpo, cunoscut deja sub numele de "Vanghelion", la care vor participa în jur de 7 mii de oameni.

Aici sunt şi invitaţi din străinătate, iar preţul biletului a rămas de 100 de lei, ca şi la petrecerile precedente, spune primarul Marian Vanghelie.

"Meniul am încercat să-l ţinem în preţ ca să putem să dăm aceeaşi calitate pe aceeaşi valoare. Avem începând de la vinul lui Dinescu, şampanie, coniac, sucuri, apă minerală, apă plată, tot ceea ce este necesar şi ceea ce se consumă la un Revelion. Avem un moment deosebit la 12:00 noaptea, de artificii" a explicat primarul Marian Vanghelie.

Spectacole, după posibilităţi

Şi în ţară, municipalităţile din marile oraşe organizează petreceri în aer liber.

La Cluj Napoca, Revelionul se va desfăşura pentru prima dată în Piaţa Unirii, iar primăria a anunţat că a pregătit 700 de sticle de şampanie pentru cei care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani în stradă.

La Iaşi, nouă artişti sau formaţii vor concerta în aer liber la petrecerea organizată în faţa Palatului Culturii, care se va încheia cu un foc tradiţional de artificii.

La Timişoara însă, edilii au pregătit un Revelion de criză în acest an la care participă doar artişti locali.


Etichete RevelionturismartificiispectacolepetrecereVanghelionBucureştiTimişoaraIaşiCluj Napocaconcerte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live