Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Mai 2021
Vizualizari: 593
Comentează add

Spectacol pilot la Opera din Cluj-Napoca.

Spectacol pilot la Opera din Cluj-Napoca

radiojurnal

  Foto arhivă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Realizator: Opera şi Teatrul Naţional din Bucureşti, precum şi Opera Naţională din Cluj-Napoca au fost incluse într-un program pilot prin care vor putea organiza evenimente la 70% din capacitatea spaţiului pe care îl au la dispoziţie, în condiţii de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie.

Directorul Operei din Cluj-Napoca, Florin Estefan, explică în ce condiţii va avea acces publicul în sala de spectacol, chiar de mâine.


Florin Estefan: Trebuie să fie vaccinați cu ambele doze de vaccin şi cu zece zile trecute de la ultima doză. Biletele se achiziționează pe site-ul instituţiei și pe platforma de ticketing online bilete.ro, cu care noi avem contract. Fiecare spectator trebuie să completeze un formular prin care îşi dă acordul vizavi de datele cu caracter personal şi îşi asumă faptul că vine la un spectacol în care distanțarea nu mai este impusă, masca în interior nu mai este impusă. Trebuie să vină cu buletinul, pentru că la intrare vor fi tabletele de la STS, care vor scana cărţile de identitate a fiecărei persoane care intră şi acolo se va vedea dacă este vaccinat sau nu este vaccinat, dacă poate să intre sau nu poate să intre.


Etichete Cluj-Napocatest(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live