Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Luni, 18 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

12 Martie 2015
Vizualizari: 1568
Comentează add

Un singur spectacol de teatru jucat, fără întrerupere, timp de 25 de ore, este premiera pe care vrea s-o realizeze la Sibiu actorul bucureștean George Constantinescu.

Spectacol de teatru jucat timp de 25 de ore, non stop, la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

 Foto: afiş „PAM-PAM”.

Un singur spectacol de teatru jucat, fără întrerupere, timp de 25 de ore, este premiera, demnă de Cartea Recordurilor, pe care vrea s-o realizeze la Sibiu actorul bucureștean George Constantinescu.

„PAM-PAM” se numește spectacolul pe care acesta îl va juca repetat, timp de 25 de ore, în diferite spații din Sibiu , în baruri și cafenele din zona centrală  dar și în  spații deschise , cum ar fi piețe medievale sau pietonala Nicolae Bălcescu din centrul istoric.
 
Spectacolul „PAM-PAM” este un one man show, cu o durată de 50 de minute, după texte de Constantin Tănase, un veritabil stand-up comedy despre societatea de astăzi.
 
Maratonul de teatru, care va avea loc începând cu seara zileio de 28 martie,  până în seara de 29 martie,  este într-un fel o avanpremieră la Festivalul  „25 de ore de teatru non-stop” organizat în ultimii 5 ani la Sibiu de Asociația Bis, și în care se joacă teatru o noapte și o zi.
 
Ediția din acest an a festivalului va avea loc între 25 și 26 aprilie.
 
“Evenimentul 25 de ore Pam-Pam este modul prin care noi dorim să îl omagiem pe simbolul comediei românești, Constantin Tănase, de la moartea căruia se împlinesc anul acesta 70 de ani. 
 
E un spectacol ce va testa toate limitele rezistenței, dar în același timp e un eveniment unic pentru orașul Sibiu” spune directorul Festivalului  „25 de ore de teatru non-stop”, actorul sibian Bogdan  Sărătean, citat de un comunicat de presă trimis de organizatori.

Etichete ştiri centruGeorge Constantinescu„PAM-PAM"Sibiuone man showAsociația BisConstantin Tănase,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live