Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

19 Aprilie 2020
Vizualizari: 1514
Comentează add

Specialiştii trag un semnal de alarmă în legătură cu distanțarea socială și izolarea.

Specialiştii trag un semnal de alarmă în legătură cu distanțarea socială

nicoleta-turcu

 Foto: Arhivă.

Distanțarea socială și izolarea sunt măsuri necesare în această perioadă pentru a încetini răspândirea noului coronavirus. Cu toate că este vorba despre sănătatea publică, restricțiile impuse de autorități se resimt la nivel emoțional în cazul multor persoane.

Specialiştii trag un semnal de alarmă şi spun că limitarea posibilităţilor de divertisment şi a contactului apropiat cu alte persoane pot avea un impact dăunător asupra sănătății emoționale și mintale a oamenilor și pot genera stres și anxietate.

Pentru a depăși aceste stări, cât stați în casă puteți învăța o limbă străină sau chiar a participa la cluburi online de lectură. De asemenea, este recomandat să aveți un program, o rutină pe care să o respectați și care să includă neapărat și exerciții fizice. Şi în acest caz, în spațiul virtual sunt foarte multe oferte.

O alimentație echilibrată va contribui, și ea, la starea de bine și, nu în ultimul rând, socializați online, tehnologia permite acum inclusiv apeluri video, astfel încât socializarea este mult mai apropiată.


Etichete (ii)izolarestresanxietate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live