Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2021
Vizualizari: 95
Comentează add

Ministrul transporturilor spune că se urmăreşte intrarea în legalitate şi că orice activitate ulterioară evacuării va fi posibilă doar cu respectarea legii și a unor norme.

Spaţiile comerciale de la metrou au început să fie evacuate

radiojurnal

  Foto: Alex Lancuzov

La metroul bucureştean a început miercuri evacuarea magazinelor din staţii, primele din cele peste 300 de spaţii comerciale existente. Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a amintit că nici unul nu are autorizaţiile şi avizele necesare, iar contractul în baza căruia funcţionau a expirat în urmă cu aproape trei ani.

La momentul în care s-a anunţat termenul limită pentru încetarea activităţii, un protest al membrilor sindicatului de la metrou, care administra aceste spaţii, a dus la blocarea circulaţiei în subteran timp de o zi.

Ministrul transporturilor a dat asigurări că se urmăreşte intrarea în legalitate şi a subliniat că orice activitate ulterioară evacuării va fi posibilă doar cu respectarea legii şi a unor norme de modernitate, de civilizaţie şi arhitectură. În plus este vorba de o proprietate publică şi este normal ca banii să vină către stat, a mai precizat Cătălin Drulă.


Etichete metrouspații comerciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live