Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2020
Vizualizari: 515
Comentează add

De luni, 25 mai, se trece la o nouă fază de relaxare a restricțiilor, inclusiv zonele Madrid și Barcelona. Excepție face regiunea Valencia, care a solicitat să rămână la faza 1.

Spania: noile focare de infecții cu Sars CoV-2 sunt controlate

radiojurnal

 

În Spania, scade atât numărul zilnic al deceselor, cât și cel al infectărilor nou confirmate. De joi până vineri, s-au înregistrat 56 de morți, și aproape 450 de noi cazuri de COVID-19, a relatat corespondenta RRA, Annamaria Damian.  

Annamaria Damian: Noile focare de infecții sunt controlate, afirmă, experții de la Centrul de Alerte și Urgențe Sanitare. De aceea, ele nu au avut un impact real asupra evoluției care determină avansarea în planul de revenire la normal. De luni, 25 mai, toate provinciile spaniole trec la o nouă fază de relaxare a restricțiilor, inclusiv Madrid și Barcelona. Excepție face regiunea Valencia, care a solicitat să rămână în faza 1. Patru regiuni din cele 17 au raportat ZERO decese. În privința noilor cazuri, regiunea Catalonia, este pe primul loc, raportând 150 de infectări în ultimele 24 de ore.

Stărea de Urgență a fost prelungită până la 7 iunie în Spania.   


Etichete spaniapandemia covid-19stați acasăpăstrați distanțapurtați masca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live