Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

22 August 2019
Vizualizari: 356
Comentează add

La sosirea acesteia s-au înregistrat şi unele incidente, după cum ne spune în direct reporterul Radio România Actualităţi, Diana Surdu.

Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă au fost audiaţi la DIICOT

diana-surdu

Anchetatorii caută probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect în cazul uciderii a două adolescente din localitate, august 2019. Foto: Arhivă/ Nicolae Badea/ Agerpres

Soţia lui Gheorghe Dincă - suspectat de uciderea a două adolescente la Caracal - s-a prezentat astăzi la sediul DIICOT din Bucureşti, pentru a fi audiată de procurori.

La sosirea acesteia s-au înregistrat şi unele incidente, după cum ne spune în direct reporterul Radio România Actualităţi, Diana Surdu. Bună ziua, Diana! Despre ce este vorba?

Reporter: Bună ziua, Ani! În urmă cu o oră, Elena Dincă și copiii ei, o femeie și doi bărbați, s-au prezentat pentru audieri la DIICOT.

Ei s-au îmbrâncit cu noi, ziariştii şi cameramanii prezenţi pentru a intra în sediul /la/ sediul procurorilor și nu au răspuns nici unei întrebări adresate de mass-media.

Ulterior a ajuns şi avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, revoltat că nu a fost anunţat de anchetatori să asiste la audieri. El susţine că soția lui Gheorghe Dincă a locuit în casa acestuia din Caracal, în perioada în care Luiza a fost răpită și sechestrată.

Tonel Pop cere verificări despre această situație și susține că membrii familiei lui Dincă ar trebui audiaţi ca făptuitori, nu în calitate de martori. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu.

Până în prezent însă, expertizele antropologice și ADN realizate de Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" au stabilit că fragmentele osoase găsite în locuința lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei.


Etichete cazul caracalsotia lui dincagheorghe dincapolitieaudieridiicotadninmlluiza melencurapitasechestrataalexandra macesanucrime

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live