Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Aprilie 2017
Vizualizari: 391
Comentează add

ANAF şi MF trebuie să prezinte guvernului o analiză şi măsuri privind intrarea companiilor în insolvenţă. Premierul spune că multe active sunt blocate în acest proces.

Sorin Grindeanu spune că insolvenţa a devenit "sport naţional"

radiojurnal

  Premierul Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro.

ANAF şi Ministerul Finanţelor trebuie să prezinte guvernului o analiză şi măsuri în ceea ce priveşte intrarea companiilor în insolvenţă, până pe 15 mai, dar şi privind menţinerea lor în acest proces, despre care premierul Sorin Grindeanu spune că a devenit "sport naţional".

Într-o declaraţie de presă, premierul Sorin Grindeanu a spus că sunt importante în prezent şi modificările legislative din domeniul financiar.

Grindeanu a precizat că ANAF trebuie să se concentreze pe un subiect care este la modă: "insolvenţa", care deja a devenit un obicei, şi că multe firme nu mai depăşesc acest statut.

Sorin Grindeanu: "Trebuie să se facă o analiză foarte, foarte atentă şi le-am cerut celor de la Ministerul Finanţelor şi de la ANAF pentru a veni cu măsuri care să îmbunătăţească, să nu se mai practice un sport naţional. Foarte multe active, foarte multe lucruri sunt blocate în tot acest proces de insolvenţă".  


Etichete Sorin GrindeanuANAFMinisterul Finanţelorinsolvenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live